Smartlog v3 » Livserfaringer » Vejlegården
Opret egen blog | Næste blog »

Livserfaringer

Fortællinger fra episoder i mit liv som har haft betydning for mig

Vejlegården

6. Aug 2012 07:07, birgit4000

Hvorfor kan han ikke forstå at vi der står for de gamle fagforeninger ikke vil acceptere at han har tegnet overenskomst med KRIFA.

Det har ikke noget at gøre med løn. Vi vil hellere acceptere at der slet ingen overenskomst er end der tegnes med en fagforening der ikke støtter op omkring den arv vi har.

Jeg stemmer på liste A. I min optik behøver jeg ikke flere bogstaver på stemmesedlen. Jeg aner faktisk ikke hvad de laver i partiet idag. Jeg vil blot at jeg skylder at stemme på liste A fordi at min forældre gjorde det ligesom mine bedsteforældre gjorde det. Liste A byggede velfærdsDanmark. Derfor kan jeg ikke stemme på andre uanset hvilke love de måtte vedtage idag.

For det er selvfølgelig ikke alt de vedtager som er sjovt. F.eks. efterlønsreformen. Jeg har nået at arbejde cirka 5 år mod et bestemt mål før at det blev revet væk fra mig, så mit liv er usikker og der er desværre intet jeg kan lave om på det. Jeg har besluttet at leve som hidtil i håbet om at samfundet til den tid vil kunne spænde et sikkerhedsnet ud under mig. Det kan ikke være mig der skal tage initiativ når jeg lever i et velfærdssamfund.

Med hensyn til fagforeninger, så husker læsere af min blog nok hvordan at min kæreste sammen med de andre tillidsmænd fik skovlen under de rige folk over i PROSA som har fået en uddannelse fordi at de havde rige forældre. Nu er de aflønnet som HK'ere lige som os. Så kan de lære det. Alle ved at lange uddannelser kræver rige forældre. Det var rart at få dukket dem ude på CSC.

Nu skal de have kniven ude på Vejlegården. Da jeg ikke er voldelig vil jeg understrege at det skal ske med de fagsretslige midler der er til rådighed. Om det så ender med en lukning af arbejdspladserne er ligemeget. Hellere en uorganiseret arbejdsplads eller tabte arbejdspladser, end en arbejdsplads med en gul overenskomst.

Kalender

« July 2018 »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 

Tags